به گزارش قرچک آنلاین; مادرهایی که به دلیل مشغلههای شغلی یا مشکلات رفتاری کودکان و برای اینکه بتوانند بهکارهای شخصی خود برسند، فرزندانشان را به مهدکودک میفرستند و بهترین سن برای کودکان سهسالگی است.
کودکان از سه سالگی دوست دارند همبازی داشته باشند و بازیهای گروهی انجام دهند، باوجود روند تکفرزندی این امکان در خانوادهها از کودک سلب شده است و ما باید این فرصت را بهگونهای در اختیار کودکان قرار دهیم.
کودک برای رشد تکلم و اعتمادبهنفس بیشتر باید با کودکان دیگر همراه شوند و در این میان مهدکودک این امکان را میدهد که دستکم فرزندانمان از درونگرایی و تنهایی فاصله بگیرد.
کودکانی که به مهد میروند، معمولاً رشد تکلم بهتری پیدا میکنند و اعتمادبهنفسشان بیشتر میشود، اضطراب کودکان کاهش مییابد و اگر درجایی که شرایط خوبی دارد نگهداری شوند توان دوری از مادر را بهتدریج پیدا میکنند و همچنین زمان آموختن زبان دوم که سه سالگی است و رفتن به مهد آموزشی آن را تسریع میکنند.
کودکان در محیطی که همسالان خود با خلقوخوی متفاوت هستند روبرو میشوند و کمکم با آنان دوست و همراه میشوند و با خلقوخوی هم آشنا و کمکم یاد میگیرند که کدام رفتار صحیح است و کدام حرف یا رفتار نادرست میباشد و کمکم میآموزند که چه کلمات یا رفتاری بافرهنگ خانوادگی او هماهنگ است و این کودک در تمام محیطهایی که در آینده قرار است با آنها روبهرو شود یاد گرفته که چگونه رفتار کند.
همچنین تجربه نشان داده است که مشکل بدغذایی و بهداشتی کودکان نیز با رفتن به مهد برطرف میشود، چراکه بچهها در جمع دوستان و همسالان خود بهتر غذا میخورند.
اینکه بسیاری از مشکلات کودکان ازجمله استرس، جدایی از مادر، چگونگی رفتار با گروه همسالان، پرخاشگری، نادرست گرفتن مداد در دست، کمبود اعتمادبهنفس، گوشهگیری و غیره قبل از ورود به دبستان قابلپیشگیری بوده و میتوان با صرف زمانی اندک علل مشکل را شناسایی و درمان کرد.
بسیاری از پدر و مادران مشتاقند تا فرزندشان یک ورزش و هنر یاد بگیرد و در اینجا یک نکته مهم باید پدر و مادر توجه کنند و یک مهدکودک مناسب برای فرزند خود انتخاب نمایند.
یادداشت: خانی فر مدیر مهد کودک
انتهای پیام/س
ثبت دیدگاه