به گزارش قرچک آنلاین; حسین فتح آبادی اظهار داشت: این کارگاه آموزشی در طی دو روز به مدت ۱۰ ساعت با برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوعاتی از قبیل:بیان احکام معامله،داد و ستد،خرید و فروش،بیان تاریخچه و معنای لغوی توانمندی و همچنین مباحث روانی با حضور حوزهای فرهنگی،حمایتی و خودکفایی با شرکت ۵۵ خانوار مجری طرحهای خوداشتغالی برگزار گردید.
مدیر کمیته امداد شهرستان قرچک خاطر نشان کرد: سخنرانان در این کارگاههای آموزشی ابتدا احکام معامله و داد و ستد از نظر روایات عنوان کردند و گفتند در روایات بسیاری که از پیامبر اکرم(ص) آمده است، که آن حضرت کسب در آمد حلال را برای هر مسلمانی واجب دانسته است و تلاش و کار کردن دراین راه را با جهاد برابر شمرده اندو عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.سپس مبحث توانمندی ارائه گردید.
وی بیان کرد: توانمندی در لغت یعنی:دادن قدرت به دیگران و به فعلیت رساند استعدادهای بالقوه و نهفته در ذات انسان است.توانمندسازی به صورت عام از ابتدای خلقت بشر وجود داشته است. زندگی انسان و روند تکاملی آن در طول تاریخ مبین این موضوع است. نوع سکونت ،ایجاد تغییرات و تکامل برای حفظ نفس و بهبود زندگی نشان از تکامل توانمندسازی بشر است.
افراد توانمند نه تنها احساس شایستگی بلکه احساس اطمینان دارند که قادرند کارها را با کفایت و درایت لازم انجام دهند.
فتح آبادی در پایان افزود:مجریان برتر و موفق طرح اشتغالزایی به ارائه روند موفقیت خود در طول اجرای طرح پرداختند و گفتند که ما با حول و قوه الهی و استفاده از تسهیلات این نهاد مقدس توانستیم استعداد نهفته خود را شکوفا نمائیم که این امر خود سبب کسب عزت نفس و استقلال مالی و مادی نیز شده است.
انتهای پیام/س
ثبت دیدگاه