به گزارش قرچک آنلاین; همایش« نهضت ما زنده ایم» با حضور هزار۳۰۰ نفر از دانش آموزان دختر مقطع متوسطه اول و دوم، و با سخنرانی جعفر کاظمی راوی جنگ تحمیلی امروز صبح در شهدای هفتم تیر شهرستان قرچک برگزار شد.
سارا نجاریان مسئول بسیج دانش آموزی خواهران قرچک، اظهار کرد: هدف از اجرای این برنامه، شناساندن چهره واقعی بانوان و الگو گرفتن از حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت زینب(س) می باشد.
وی افزود: این همایش، انگیزه را در بین دختران جوان برای حفظ و ارتقای فرهنگ ملی و دینی و انقلابی در قالب برخورداری از صفت های برجسته شهدای زن، را ایجاد می کند.
نجاریان ادامه داد: شجاعت، عفت، احساس مسئولیت و عطوفت، با الگو پذیری از زنان برجسته ی صدر اسلام و زنان انقلاب در عصر حاضر موضوعات شاخص این همایش است.
مسئول بسیج دانش آموزی خواهران قرچک خاطرنشان کرد: با برگزاری این همایش نشان میدهیم که با الگوگیری از این زنان فرهیخته، بر هویت زیبای ملی و اسلامی خود می بالیم و از مظاهر الگوهای مفسد غربی بیزاریم
جعفر کاظمی راوی جنگ تحمیلی در ادامه بیان کرد: دختران و بانوان جامعه ما الگویی همچون حضرت زینب (س) دارند وی بر لزوم الگو گیری خانواده ها از بصیرت زینبی تاکید کرد.
وی به صفات بارز حضرت زینب (س) در دفاع از آرمان های دینی اسلام اشاره و گفت: انقلاب اسلامی از نهضت خونبار عاشورا نشات گرفته و همچنان با استواری با تقدیم شهدای در هشت سال دفاع مقدس و پس از سال ها مقاومت همچنان پا برجا مانده است .
کاظمی یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت و افزود: بسیج مفهوم کاملی از وحدت در جامعه است و باید این مفهوم در جامعه تقویت شود.
وی تایید کرد: همایش ما زنده ایم از سوی دختران جامعه اسلامی پیامی است برای دشمنان که ما در صف دفاع از آرمان امام (ره) و شهدا همچنان زنده و پا برجا ایستاده ایم .
جعفر کاظمی راوی جنگ تحمیلی گفت: همان گونه که در هشت سال دوران مقدس جوانان کشور با اتکا به نیروی لایزال الهی و بهره گیری از اعتقاد قوی توانستند جنگ را اداره کنند امروز نیز با سپردن بسیاری از کارها به جوانان معتقد و متدین می توان بر بسیاری از مشکلات فراروی مردم غلبه کرد.
وی در پایان حضور پرشور جوانان در عرصه های مختلف فعالیت های بسیج از جمله طرح هجرت ، اردوهای جهادی ، بسیج سازندگی و برنامه های فرهنگی گفت: با توجه به تلاش دشمن در نفوذ فرهنگی به کشور حضور جوانان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی می تواند عامل مهمی در مقابله با این آسیب جدی فرهنگی باشد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه