حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید: هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 6 رمضان 1442 Saturday, 17 April , 2021 تعداد دیدگاهها : 244×
هزینه خرید آجیل عید/ چگونگی ضدعفونی کردن آجیل در نوروز کرونایی
۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۸:۴۰
شناسه : 113195

رئیس اتحادیه کشوری‌ آجیل و خشکبار معتقد است؛ در مقایسه با افزایش قیمت سایر کالاهای پر مصرف نوروزی مانند شیرینی و میوه، آجیل کالای ارزان‌ قیمت‌تری محسوب می‌شود.

ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قرچک آنلاین ،علیرضا ارزانی با بیان اینکه شرایط تامین و عرضه آجیل مطلوب است، گفت: بهبود وضعیت آب و هوایی و کاهش صادرات موجب شده تامین و عرضه آجیل و خشکبار در بازار داخلی کشور شرایط خوبی داشته باشد.

 

وی اظهار کرد: با این شرایط کمبود آجیل در بازار وجود ندارد و هر نوع آجیلی که تقاضا برای آن وجود داشته باشد در دسترس مردم قرار دارد.

 

ارزانی درباره قیمت آجیل در بازار، اظهار کرد: از نیمه اسفندماه اتحادیه قیمت‌ها را روزانه تعیین و به اطلاع مردم می‌رساند، اما با توجه به شرایط عرضه و تقاضا پیش‌بینی ما عدم افزایش قیمت و ثبات بازار است.

 

وی قیمت هر کیلوگرم آجیل مخلوط در کیفی‌ترین سطح را ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

 

ارزانی آجیل را در مقایسه سایر کالاهای پر مصرف نوروز مانند شیرینی و میوه کالای ارزان‌تری دانست.

 

رئیس اتحادیه کشوری‌ آجیل و خشکبار معقتد است؛ در مقایسه با افزایش قیمت سایر کالاهای پر مصرف نوروز مانند شیرینی و میوه، آجیل کالای ارزان‌ قیمت‌تری محسوب می‌شود.

 

به گفته ارزانی؛ میزان کم مصرف آجیل نیز نسبت به سایر کالاها مصرف آن را در مهمانی‌ها مقرون به صرف‌تر می‌کند.

 

وی میزان مصرف آجیل به ازای هر نفر در مهمانی‌ها را ۳۰ گرم عنوان کرد.

 

ارزانی همچنین پیش‌بینی کرد: نوروز امسال نسبت به سال گذشته میزان مصرف آجیل افزایش یابد.

 

وی دلیل احتمال افزایش خرید مصرف آجیل در نوروز امسال را کاهش نگرانی مردم از انتقال ویروس کرونا برشمرد.

 

ارزانی به مردم توصیه کرد : هرچند شناخت نسبت به ویروس کرونا و نحوه انتقال آن افزایش یافته است، اما همچنان رعایت مسائل احتیاطی و بهداشتی ضرورت دارد.

 

وی از مردم خواست قبل از مصرف آجیل آن را در فر، تستر، ماهی‌تابه یا هر وسیله‌ای که در اختیار دارند، حرارت دهند.

 

ارزانی اثر حرارات‌دهی بر آجیل را علاوه بر کاهش آلودگی احتمالی، افزایش تردی و تازگی آن عنوان کرد.

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت قرچک آنلاین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.