به گزارش خبرنگار قرچک آنلاین ، به همت سپاه پانزده خرداد شهرستان قرچک با کمک شهرداری، فرمانداری و بخشداری ، تعداد ۸۰۰ نفر از مردم شهرستان قرچک در قالب سه کاروان به مناطق عملیاتی اعزام شدند.
کاروان اول به استعداد۱۷۱ نفر دانش آموزان دختر در تاریخ ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ ، کاروان دوم به استعداد۱۷۹ نفر دانش آموز پسر در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ و کاروان سوم به استعداد ۴۰۰ نفر بصورت خانوادگی عازم مهمانی لاله ها شدند که این اردو به مدت ۵روز از ۳الی ۷ فروردین ماه برگزار شد.
در ادامه این گزارش به مناطقی که بسیجیان و پاسداران و عموم مردم شهرستان قرچک حضور یافتند میپردازیم.
در ابتدا کاروان زیارتی عموم مردم شهرستان قرچک در پادگان دوکوهه حضور یافتند.
در روز دوم از یادمان شهدای فتح المبین ، کاروان زیارتی راهیان نور شهرستان قرچک از یادمان شهدای کانال کمیل و از بزرگ ترین گلزار شهدای آبی جهان یادمان شهدای اروند رود بازدید نمودند.
در روز سوم زائرین از منطقه عملیاتی هویزه ، منطقه عملیاتی فکه ، یادمان شهدای شلمچه کربلای ایران و یادمان شهدای طلائیه و در پایان زائران شهرستان قرچک از معراج الشهدا با ۷۲ شهید تازه تفحص شده زیارت نمودند.
در روز آخر و روز بازگشت از راهیان نور مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور جنوب شهرستان قرچک
با زیارت دو شهیدگمنام در اردوگاه شهید رستگار برگزار گردید.
ثبت دیدگاه