حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید: هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 11 رمضان 1444 Saturday, 1 April , 2023 تعداد دیدگاهها : 260×
مردم با مشارکت و کمک  از سیره امامان معصوم (ع) پیروی می کنند
۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۱
شناسه : 26962

احسان ثامنی راد مدیر اداره بهزیستی شهرستان قرچک گفت: مردم با مشارکت و کمک از سیره امامان معصوم (ع) پیروی کرده، کودکان و ایتام را به سرپرستی قبول می‌کنند و با اهدای مبلغی ماهیانه نیازهای این قشر از جامعه را برطرف می‌کنند.

ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش قرچک آنلاین; احسان ثامنی راد مدیر اداره بهزیستی شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: مهم‌ترین هدف بهزیستی، کمک و مشارکت‌های مردم و خیرین به کودکان معلول و ایتام، زنان بی‌سرپرست، بیماران روانی، کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست است.
مدیر اداره بهزیستی شهرستان قرچک گفت: مردم با مشارکت و کمک از سیره امامان معصوم (ع)، کودکان و ایتام را به سرپرستی قبول می‌کنند و با اهدای مبلغی ماهیانه نیازهای این قشر از جامعه را برطرف می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه مشارکت‌های مردمی در خصوص رفع مشکلات تحصیلی، ازدواج، مسکن و تامین درمان مددجویان صرف می‌شود، گفت: اداره بهزیستی در راستای رفاه اجتماعی مددجویان در جامعه از شیوه افزایش آگاهی مردم از مقوله بهزیستی و رفاه اجتماعی و ضرورت مشارکت آنان به منزله یک وظیفه انسانی، دینی و اجتماعی برای مساعدت به نیازمندان جامعه، جلب مشارکت مادی و معنوی عمومی به منظور رفع نیازهای محرومین و انجام امور عام المنفعه و خیریه در جامعه گام بر می‌دارد.
ثامنی راد با اشاره به هزینه سنگین نگهداری معلولان و بیماران اظهار کرد: کمک‌های مردمی برای هزینه نگهداری معلولان ایزوله، ضایعه نخاعی، ذهنی، بیماران روانی، توانمندسازی ایتام و کودکان، زنان بی‌سرپرست، وسایل توان‌بخشی و توان‌پزشکی و تامین سرمایه کار و ایجاد اشتغال و مسکن هزینه خواهد شد.
مدیراداره بهزیستی شهرستان قرچک با بیان اینکه هیچ‌گاه راه برای کمک خیرین و نیکوکاران به اقشار نیازمند و دردمند بسته نیست، خاطرنشان کرد: خیرین و نیکوکاران می‌توانند کمک‌ها و نذورات خود با حضور در این اداره به نشانی قرچک، میدان امام خمینی (ره)، بلوار امام خمینی (ره)، میدان کلانتری سابق جنب اداره آب و فاضلاب – اداره بهزیستی شهرستان قرچک واریز کرده و برای کسب اطلاع بیشتر با شماره تلفن‌۳۶۱۵۹۳۰۰-۰۲۱ برای اهدای کمک‌های غیرنقدی تماس بگیرند.
انتهای پیام/س

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت قرچک آنلاین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.