حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید: هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 13 صفر 1442 Wednesday, 30 September , 2020 تعداد دیدگاهها : 244×

سر خط اخبار

تمام امکانات دولتی و خصوصی در مواقع بحران باید در اختیار فرمانداران قرار گیرد ضرورت توجه به آموزش در مدیریت بحران/ امکانات و تجهیزات ادارات قرچک نیازمند تقویت است حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی : امروز حسینی واقعی مطیع سید علی است و شهداء برای ما الگو و سرمشق هستند حیدرنیا جانشین سپاه حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام : هشت سال دفاع مقدس نماد استقامت یک ملت بود و جنگ ایران و عراق بین دو کشور نبود بلکه جنگ بین ابرقدرت ها با ایران بود و این را بدانیم که دفاع مقدس زنده کننده روحیه از خودگذشتگی و ایثار بود ضرورت اختصاص ویژه امکانات و اعتبارات به پزشکی قانونی استان تهران| بررسی ۲۴۰ هزار پرونده در طول سال حل مشکلات و کاستی‌های پزشکی قانونی مراسم گرامیداشت روز سرباز در شهرستان قرچک دانش آموزان و جوانان را با منطق شهدا بیشتر آشنا کنیم پروژه سرای محله خبرنگار قرچک با ۷۰ درصد پیشرفت در حال اجرا است توصیه‌های هلال احمر درخصوص واکسن آنفلوآنزا زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری مشخص شد آمار جمعه ۲۸ شهریور: صعود دوباره مبتلایان روزانه کرونا/ مرگ ۱۴۴ تن طی شبانه روز گذشته امام جمعه قرچک : واقعاً باید گفت شهداء شرمنده ایم ، مجلس انقلابی! منتظربرخورد انقلابی شما هستیم نشست مشترک مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران با فرماندار قرچک پروژه سرای محله شهدای مدافع حرم با ۸۰ درصد پیشرفت در حال اجرا است

طرز تهیه ترشی بادمجان فوری
۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۶
شناسه : 112320

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی بادمجان فوری را به شما آموزش می دهیم.

ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش قرچک آنلاین , در این مطلب با طرز تهیه ترشی بادمجان فوری آشنا می‌شوید. به شما توصیه می‌کنیم حتما این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. شاید شما هم علاقه زیادی به خوردن ترشی داشته باشید، اما از قبل هیچ ترشی‌ای را در منزل آماده نکرده باشید یا برای پذیرایی از مهمان‌های خود ترشی کافی نداشته باشید. با توجه به اینکه اکثر افراد به خوردن ترشی بادمجان علاقه‌مند هستند این خیلی خوب است که بتوانید این ترشی خوشمزه را در مدت کوتاهی در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

بادمجان قلمی: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
فلفل قلمی تند: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری (سرخالی)
سرکه: به مقدار لازم
نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم

مراحل پخت

بادمجان‌ها را بدون پوست کندن ریز خرد کنید.

فلفل‌های قلمی تند را به اندازه دلخواه خرد کنید.

بادمجان‌ها و فلفل‌های خرد شده را در یک قابلمه مناسب با هم مخلوط کنید.

زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

سپس به اندازه‌ای سرکه به مواد اضافه کنید که کاملا روی مواد را بگیرد.

ظرف حاوی مواد را روی حرارت قرار داده و صبر کنید سرکه بجوشد.

هنگامی که جوشیدن سرکه از گوشه‌های ظرف آغاز شد شعله را تا حد امکان کم کنید.

اجازه دهید مواد روی شعله خیلی ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند.

در دو دقیقه آخر باقیمانده نعناع خشک و نمک را به مواد اضافه کنید.

پس از برداشتن ظرف از روی حرارت اجازه دهید تا ترشی خنک شود.

پس از خنک شدن ترشی می‌توانید آن را مصرف کنید.

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت قرچک آنلاین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.