به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قرچک آنلاین ،محسن خرمی شریف در جمع خبرنگاران اظهار کرد : به منظور رفاه مسافران و با توجه به شرایط ترافیکی مرکز شهر و ازدهام تاکسی های ۳ محور شهرک گلها، قشلاق جیتو و پاکدشت، عملیات احداث اولین پایانه تاکسی شهر قرچک آغاز شد.
وی افزود: ایمنی شهروندان یکی از مهم ترین مولفه ها برای تردد و حمل و نقل در شهر محسوب میشود، از همین رو در تلاش هستیم تا اولین پایانه تاکسی در شهر قرچک را احداث کنیم.
شهردار قرچک گفت: احداث و توسعه پایانه های حمل و نقل عمومی در نقاط پر تردد نقش مهمی در مدیریت جابجایی مسافران دارد، لذا با بررسی های کارشناسی شده، در مرکز شهر روبروی مصلی نمازجمعه جنب پارک ولایت زمینی با مساحت ۹۰۰ مترمربع برای اجرای عملیات احداث پایانه در نظر گرفته شد .
محسن خرمی شریف در پایان با بیان اینکه ۱۴۰ تاکسی در ایستگاه شهرک گلها، قشلاق جیتو و پاکدشت فعالیت دارند، اظهار کرد: ظرفیت داخلی این پایانه برای پارک تاکسی ۵۰ عدد است که با اعتباری بالغ بر بیش از ۷۰۰ میلیون تومان احداث خواهد شد.
انتهای پیام/*
ثبت دیدگاه