حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید: هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 10 رمضان 1444 Friday, 31 March , 2023 تعداد دیدگاهها : 260×
جایگزین گوشت قرمز مشخص شد
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲
شناسه : 109491

رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی ایران گفت: در پی گرانی سایر منابع پروتئینی، مردم به مصرف قارچ روی آورده‌اند به نحوی که آمار ما از افزایش ۱۰‌درصدی مصرف قارچ خبر می‌دهد.

ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش قرچک آنلاین; محمدحسن افشار رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر قیمت کیفی‌ترین قارچ خوراکی یک هشتم گوشت قرمز است، پیش‌تر مصرف قارچ تنها در غذاهای فست فودی مرسوم بود، اما اکنون مردم قارچ را در غذاهای سنتی از جمله انواع خورشت‌ها نیز استفاده می کنند.
وی تاکید کرد: با پیگیری‌های انجمن، جایگزینی قارچ با گوشت قرمز در غذاهای برخی شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ در دستور کار است.
افشار با اشاره به افزایش تولید قارچ در کشور در سال‌جاری بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری تولید قارچ در کشور با افزایش ۲۰‌درصدی به ۱۸۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: ۲۰ تا ۳۰‌درصد قارچ تولیدی کشور در فست فودها و رستوران‌ها مصرف می‌شود، حدود ۶۰‌درصد آن، مصرف خانگی دارد و ۲۰‌درصد نیز صادر می‌شود.
رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی ایران در پایان خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلوگرم قارچ در بازارهای صادراتی را ۵/ ۲ دلار عنوان کرد.

انتهای پیام/س

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت قرچک آنلاین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.