به گزارش سرویس سیاسی قرچک آنلاین; غلامحسین محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه امروز در نود و دومین نشست خود در خصوص تذکراتی که وکیل آقای بقایی در هفته گذشته اعلام کرده بود، مطالبی را یادآور شد و گفت: عرض خودم را در خصوص آقای بقایی اصلاح میکنم و قرار بازداشت موقت تمدید شده وی هر دو ماه یکبار و سه بار تمدید شده بود که این موضوع را اصلاح میکنم.
وی افزود: طبق ماده ۳۰۲ و ۲۴۲ آئین دادرسی کیفری مواردی وجود دارد که هر دو ماه یکبار قاضی میتواند قرار بازداشت را تمدید کند و در مواردی هر یکماه یکبار این موضوع امکانپذیر است.
اژهای ادامه داد: اتهامات بقایی به گونهای بود که قرار بازداشت هر یکماه یکبار باید تمدید شد و مطابق اینکه وکیل وی اعلام کرده ۶ بار قرار بازداشت تمدید شده بود.
زنجانی چنانچه همکاری کند و سریعتر اموال را برگرداند به نفعش خواهد بود
خبرنگار فارس خطاب به اژهای گفت: در دو جلسه آخر رسیدگی به پرونده فساد نفتی بابک زنجانی از فردی به نام «ه» نام برد که اموال زنجانی را در امارات به نام خود کرده است آیا این موضوع صحت دارد یا خیر و اینکه تحقیقاتی در این زمینه صورت گرفته است؟ که اژهای در پاسخ گفت: در خصوص اموالی که در خارج و داخل کشور وجود داشت چندین بار به ایشان گوشزد شد.
وی افزود: ما به زنجانی گفتیم چنانچه همکاری کند و هر چه سریعتر اموال را برگرداند به نفعش خواهد بود و اگر این روند طولانی شود ممکن است نسبت به اموال وی افرادی به شکل قانونی یا غیرقانونی تعارضاتی داشته باشد.
محسنی اژهای با بیان اینکه من نمیدانم شما از چه کسی صحبت میکنید و فرد موردنظر شما کیست، گفت: الان هم زنجانی اموالی دارد که رسیدگی به بخشی از آنها بر عهده وکیل یا نمایندهاش است اما اطلاع ندارم وکیل یا نمایندهاش حقش را ادا کرده است یا نه.
۷ نفر در پرونده کارواش دریا شکایت کردهاند/تعدادی از افراد احضار شدهاند
محسنی اژهای حادثه کارواش سعادتآباد، گفت: در این خصوص تاکنون ۷ نفر از افرادی که در کارواش بودند به عنوان شاکی شکایت خود را اعلام داشتند.
وی افزود: از شهرداری و مأمورین درخواست توضیح شده و پرونده در حال رسیدگی است.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در این پرونده کسی بازداشت نشده اما تعدادی احضار شدند.
اژهای همچنین در خصوص آخرین وضعیت پرونده حمله به سفارت عربستان گفت: پرونده همچنان در دادسرا مشغول رسیدگی است اما کیفرخواستی صادر نشده و پرونده به دادگاه نرفته است.
ادامه دارد.
منبع: دانا
انتهای خبر/ف
ثبت دیدگاه