به گزارش قرچک آنلاین; محمدحسن افشار رئیس هیئت مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: عدم بی اطلاعی هموطنان از قارچ ها سال گذشته منجر به فوت آنان شد و افرادی هم با جمع آوری قارچ ها و فروش آن به مسافران، که با مصرف قارچ ها وحشی و سمی دچار مسمومیت شداند.
وی گفت: امسال باجلسات مختلف با پرورش دهنده گان قارچ های خوراکی و با ایجاد کارگروه، دستورالعمل تهیه و در اختیار مدیران جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، مکان های، رویشگاه قرار داده شد و هشدارهای از عدم چیدن قارچ ها خودرو وحشی داده شده است.
افشار با اشاره به قارچ های وحشی و خودرو، بیان کرد: این گونه قارچ های خودرو اسپرشان از طریق پوست قابل جذب است و فرد مصرف کننده ظرف ۴۸ الی ۷۲ ساعت تلف خواهد شد وگونه دیگر این قارچ ها به کلیه و کبد حمله می کنندو ظرف یک مدت طولانی تری فرد مسموم فوت می شود.
وی تاکید کرد: هموطنان موقعی مراجعه به جنگل یا طبیعت از چیدن و مصرف قارچ ها خودرو خودارداری کنند، تشخیص قارچ سمی از خوراکی امکان پذیر نیست و توسط متخصصین امر این مسئله امکان پذیر است.
رئیس هیئت مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی در پایان خاطرنشان کرد: تولید قارچ خوراکی در کشور توسط واحد های معتبر تولید می شود و ۱۶۰ هزار تن قارچ در سال انجام می شود و هموطناناز مکان های عرضه قارچ با بسته بندی و مشخص دار تهیه شود و با خیال راحت این ماده حیاتی را استفاده تا مشکلی برای آنان پیش نیاید.
انتهای پیام/س
ثبت دیدگاه