به گزارش خبرنگار قرچک آنلاین ، حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه شهرستان قرچک در خطبه های این هفته شهرستان قرچک با اشاره به طرح اقتصادی دولت اظهارداشت: تامین کالاهای اساسی با ارز ۴۲۰۰ تومانی امکانپذیر نیست، درگذشته هم ۴۵ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ داشتیم که ۱۸ میلیارد دلار آن هدر رفت و ۲۷ میلیون دلار به جیب دلالان افتاد، جراحی اقتصادی سخت است ولی باید دولت دقت و نظارت درست داشته باشد و مردم نیز همراهی کنند.
وی گفت: این پیچ اقتصادی را باید رد کنیم اوضاع به وجود آمده در قالب طرح اقتصادی دولت راهگشا خواهد بود و قطعا عاقبت خوبی را برای اقتصاد کشور رقم خواهدزد، مردم به دولت در طرح اقتصادی پیش رو اعتماد داشته باشند.
امام جمعه قرچک بیان کرد: این وضعیتی که پیشآمده در گذشته باید اتفاق میافتاد و دولت برای حل مشکلات چارهای ندارد منتهی باید دقت داشته باشد اگر مدیریت در این زمینه نداشته باشد اوضاع برهم خواهد خورد.
اسماعیلی در پایان تاکید کرد : فروشندگان و کسبه نیز باید انصاف داشته باشند و همراه مردم و دولت باشند، ولی می بینیم خیلی ها عکس این موضوع عمل میکنند، در شهرستان قرچک چندین تن آرد روغن، شکر، ماکارونی، احتکار شدهاست.
ثبت دیدگاه