به گزارش قرچک آنلاین; علی جعفری صبح امروز در مراسم بیستمین دوره انتخابات شورای دانشآموزی که در مدرسه علی بن موسی رضا( ع) شهرستان قرچک برگزار شد،معاون سیاسی فرمانداری قرچک اظهار داشت: باید به تعلیم تربیت اهمیت دهیم تا بتوانیم جامعه پویا داشته باشیم
وی گفت: یکی از کارکردهای آموزش و پرورش یادگیری علوم است که ما را برای جامعه آماده میکنند و انتخابات نیز یکی از اقدامات بسیار پسندیده نظام جمهوری اسلامی است.
معاون سیاسی فرماندار قرچک گفت: دانشآموزان امروز مدیران فردا هستند که انتخاب میشوند و شما دانشآموزان باید معیارهای انتخاب را در مدرسه یاد بگیرید تا در آینده دچار مشکل نشوید.
جعفری بیان داشت: شرط پیشرفت جامعه داشتن مدیران خلاق و کارآمد است و این نقش را آموزش و پرورش ایفا میکند که آینده را میسازد.
وی گفت: امروز که نمایندههای خود را انتخاب میکنید، از انتخابشدههای خود مطالبهگری کنید و خواستههای خود را از شوراهای دانشآموزی داشته باشید.
معاون سیاسی فرماندار قرچک گفت: آمار و ارقام نشان دهنده این است که کشور ایران جزو کشورهای تیزهوش جهان است، پس بیایید در جهت رشد و تعالی نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش کنید و ایران را به قلههای افتخار برسانید.
روح الله فراهانی مسئول حراست آموزش و پرورش قرچک درادامه این مراسم با تاکید بر نقش این انتخابات در کاهش آسیبهای انتخابات در عرصههای مختلف تصریح کرد: اگر دانش آموزان با مفهوم رای و انتخابات آشنا شوند و بدانند که رای شان تاثیرگذار است و آسیبهای ناشی از نا آگاهی مردم پیش نمیآید.
وی با بیان اینکه شورای دانش آموزی در مدرسه نقش همراهی با مدیر مدرسه را ایفا میکند افزود: این شورا در مسائل مدرسه کمکیار هستند پس نیاز است به این دانش آموزان بها داشته شود و حتی در نشستهای رسمی مدرسه نقش آنان پررنگ تر شود.
فراهانی خاطر نشان کرد: انتخابات شورای دانشآموزی فقط برگزاری انتخابات نیست بلکه دانش آموزان باید اهداف والاتری داشته باشند چراکه انتخابات شورای دانش آموزی باید تمرین مسئولیت پذیری است و دانش آموزان را در فعالیت های مدرسه دخالت دهد.
وی با بیان اینکه انتخابات شورای دانش آموزی سوم آبان ماه در بیش از ۴۲ هزاردانش آموز در ۱۳۰ مدرسه قرجک برگزار میشود بیان کرد: انتخابات امسال در دو نوبت صبح و عصر در مدارس انجام میشود.
مسئول حراست آموزش و پرورش قرچک گفت: شورا و مشورت یکی از اصول اساسی جامعه اسلامی است که در منابع دینی جایگاه ویژه ای دارد و این شوراها می تواند در کارهای فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و اقتصاد مقاومتی به ندیر و معاونان و حتی معلمان خود کمک کنند.
وی در پایان شورا و مشورت را زمینه ساز رشد تفکر و اندیشه دانست وافزود: انتخابات شوراهای دانش آموزی نوعی تمرین شرکت در انتخابات بزرگ است و با اندیشگری می تواند به تفکرهای مهم دست یابند و نقاط ضعف و قوت مدارس خود را پیدا و راه حل های مناسب را پیدا کنند.
در ادامه این مراسم دانش آموزان با حضور در پای صندوق های رأی، با انتخاب نامزدهای مورد نظر، آراء خود را به صندوق انداختند.
انتهای یپام/س
ثبت دیدگاه