به گزارش سرویس ورزشی قرچک آنلاین; این بازی در شرایطی تقریبا مساوی پیش می رفت که البته فرصت سوزی مهاجمان هر دوتیم در نیمه ی اول همراه بود بماند که گل بغداد بونجاح که به اشتباه آفساید اعلام شد نتیجه را تغییر می داد.
در نیمه دوم اما پرسپولیس کماکان موقعیت می ساخت و از دست می داد اوج آن هم تک به تک شدن علیپور در دقیقه ۸۵ بود.
ولی السد با بدست آوردن یک کرنر در دقیقه ی ۹۵ با سربه بغداد بونجاح که بار ها به دوتیم سرخابی پایتخت گل زده بود به ثمر رسید تا بازی در واپسین لحظات به نفع السد تغییر کند.
پرسپولیس هم که در نیم فصل دوم با مشکلاتی از قبیل ناهماهنگی و بی تاکتیکی و گلز نزدن روبه رو شده این بار هم حریف السد نشد.
پرسپولیس توپ هارا خوب جلو می برد ولی با فرصت سوزی های بودیمیر و علیپور مواجه می شد.
حالا پرسپولیس هم مانند استقلال الارقم جایگاه خوب در جدول لیگ برتر جایگاه خوبی در جدول گروهی لیگ قهرمانان آسیا ندارد.
انشاالله این تیم هم به روز های خوبش باز گردد و بتواند به مراحل والایی از لیگ قهرمانان آسیا برسد.
امیرکسری تقوی
انتهای پیام/س
ثبت دیدگاه